Foto galerija Lang obilježava 18. godina djelovanja u Samoboru

31. siječnja 2020.
Komentari isključeni
762 Pregleda

Otvorenjem svoje 174. izložbe, Foto galerija Lang će u nedjelju 2. veljače, u podne, obilježiti 18 godina djelovanja u Samoboru. Započeli su izložbom Toše Dabca, a završili izložbom mlade fotografkinje Santane Picco. U međuvremenu su priredili i izložbu Helmuta Newtona, veliku izložbu talijanskog neorealizma, pa veliku izložbu ruske suvremene fotografije, koju su ostvarili u suradnji s Hrvatskim Fotosavezom.

Foto galerija Lang se može pohvaliti i brojnim inozemnim gostovanjima. U Parizu su održali predavanje o samoborskom fotoamateru Franji Bahovcu, gostovali su u Ljubljani, Beogradu, Novom Sadu, Banja Luci, Salzburgu, Rigi, Pečuhu, Bratislavi, Kopenhagenu, Louwardenu, ali i diljem Hrvatske.

U svih tih 18 godina uspjeli su skupiti lijepu zbirku moderne i suvremene fotografije koju će u nedjelju predstaviti javnosti.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.