Zbog obnove škole nastava će se održavati u društvenom domu Rakov Potok

29. siječnja 2020.
Komentari isključeni
375 Pregleda

Područnu školu u Rakovom Potoku očekuje temeljita obnova: krovišta, vanjske i unutarnje stolarije, vodovodnih i električnih instalacija i podova. Radovi se izvode sredstvima dobivenim na natječaju Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Od ponedjeljka, 3. veljače 2020. godine 14 učenika iz dva razredna odjeljenja područne škole Rakov Potok, nastavu će pohađati u novouređenim učionicama u društvenom domu. Na inicijativu mjesnog odbora Rakov Potok, Grad Samobor financirao je radove potrebne kako bi se u društvenom domu uredile dvije prostorije da djeca mogu sigurno i nesmetano nastaviti pohađanje nastave i izvannastavnih aktivnosti.
Nastava će se u društvenom domu odvijati sve do kraja školske godine, isključivo u jutarnjoj smjeni – izvijestili su iz Grada Samobora.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.