Udruga Rudarska greblica nagrađena u akciji Suncokret ruralnog turizma

29. siječnja 2020.
Komentari isključeni
354 Pregleda

Svečana dodjela nagrada Suncokret ruralnog turizma Hrvatske održana je jučer u zagrebačkom hotelu Academia.

Među više od 150 nominiranih u sedam kategorija, bila je i Udruga Rudarska greblica koja je osvojila Brončanu povelju u kategoriji „Zaštićene i marketinške oznake“.

Šampion sedmog Suncokreta ruralnog turizma Hrvatske za 2019. je Roxanich Wine & Heritage Hotel iz Motovuna. Dobitnik je Zlatnog suncokreta, koji se drugu godinu dodjeljuje u najvećoj akciji u ruralnom turizmu kojom se promoviraju tradicijski sadržaji, povezuju najznačajniji projekti, proizvođači, događaji i zanimljivosti, čuva se izvornost i stvaraju novi proizvodi.

Uz šampionsku titulu dodijeljene su Zlatne, Srebrne i Brončane povelje i Posebna priznanja u sedam kategorija: Turistička seljačka gospodarstva, Poduzetnici u ruralnom turizmu, Ruralno-turistički projekti, Ruralno-turističke manifestacije, Tradicijska ruralna gastronomija, Vinski turizam te Zaštićene i marketinške oznake.

Organizator i inicijator ovog projekta je Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo“.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.