Top poduzetnik- upoznavanje i umrežavanje

22. siječnja 2020.
Komentari isključeni
491 Pregleda

U sklopu Poslovnog Kluba TOP PODUZETNIK, u Udruženju obrtnika Samobor jučer je, drugi put uzastopce, održan sastanak i druženje samoborskih obrtnika i poduzetnika, ovaj put uslužnog sektora. Pozivu Udruženja za druženjem i umrežavanjem obrtnika odazvali su se i predstavnik Odjela za gospodarstvo, razvoj i projekte Europske unije Grada Samobora Marinko Džepina te predstavnici Pučkog otvorenog učilišta Samobor koji su informirali sudionike o mogućnostima i prilikama koje im se nude. U razgovoru sa sudionicima razmijenjene su ideje i prijedlozi za još bolju zajedničku suradnju te prezentiran rad novoosnovanog Poslovnog kluba TOP PODUZETNIK kao i digitalni katalog obrta.

Udruženje obrtnika Samobor najavljuje novo druženje koje je otvoreno za sve obrtnike i poduzetnike građevinske i prijevozničke struke za petak, 31. siječnja u 19 sati, u prostorijama Udruženja u Šmidhenovoj 34.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.