Samobor je lepi varoš – Domaslovec

22. siječnja 2020.
Komentari isključeni
571 Pregleda

Mjesni odbor Domaslovec jedan je od najredovitijih sudionika Samoborskog fašnika u znaku kojeg protječe i početak svake kalendarske godine u našem gradu, pa smo njihovu ekipu ugostili u prvoj ovogodišnjoj emisiji Samobor je lepi varoš. No, osim o fašniku, govorili smo i o drugim društvenim temama iz života Domaslovčana te, naravno, o komunalnim aktualnostima, odnosno dosadašnjim i budućim akcijama. Na to se osvrnuo predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Domaslovec, Branko Kožarec.

U fašničkom tonu na njega se nadovezao jedan od sudionika domaslovečke fašničke ekipe, Marinko Džepina, inače gradski pročelnik za gospodarstvo, razvoj i projekte Europske unije.

O župnom, odnosno duhovnom životu u Domaslovcu, a naročito o katehetskom programu, razgovarali smo s mjesnim župnikom, velečasnim Branimirom Budinskim.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.