Karateke, trkači, planinari i penjači

22. siječnja 2020.
Komentari isključeni
373 Pregleda

Ovaj Športofon bio je podijeljen u tri cjeline.

U prvom dijelu emisije, u razgovoru sa sudionicima, osvrnuli smo se na veliki međunarodni karate spektakl u Samoboru, 29. grand Prix Croatia.

U drugom dijelu smo ugostili predsjednika Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor, Gorana Lesjaka, s kojim smo popričali o 5. godišnjici Kluba i završnici ovogodišnje Zimske trail lige.

Gost trećeg dijela Športofona bio je član Planinarskog društva Sveučilišta Velebit i Vodičke službe Hrvatskog planinarskog saveza, Stjepan Dubac iz Svete Nedelje, inicijator osnivanja radne skupine za inkluzivnu potporu planinarenju i penjanju za sve skupine stanovništva.

Na kraju emisije još smo se kratko osvrnuli na aktualne sportske rezultate samoborskih klubova na početku nove natjecateljske sezone.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.