Grad Samobor raspisao natječaj vrijedan oko 2 i pol milijuna kuna namijenjen udrugama

20. siječnja 2020.
Komentari isključeni
624 Pregleda

Grad Samobor raspisao je javni natječaj za dodjelu financijskih sredstava organizacijama civilnog društva iz područja kulture, socijalne skrbi i zdravstva te vjerskim zajednicama za 2020. godinu.

Planirana vrijednost ovog natječaja je oko 2,5 milijuna kuna od čega je:1,3 milijuna kuna osigurano za programe, projekte i institucionalnu podršku organizacijama iz kulture i drugim organizacijama civilnog društva, 900 tisuća namijenjeno je za programe i projekte organizacijama iz socijalne skrbi, zdravstva, udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i ostalim udrugama, a 290 tisuća kuna osigurano je za kapitalne donacije vjerskim zajednicama.
Natječaj je otvoren do 14. veljače, a sve ostale informacije kao i upute za prijavitelje zainteresirani mogu naći na web stranicama Grada Samobora.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.