Vladimir Skendrović napustio HDZ!

17. siječnja 2020.
Komentari isključeni
843 Pregleda

Vladimir Skendrović, nekadašnji predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Samobor i gradski vijećnik iz redova te političke stranke, istupio je iz stranačkog članstva i od sada će u Gradskom vijeću djelovati kao nezavisni vijećnik.

Evo i službenog priopćenja o tome, koje nam je Skendrović poslao mailom:

“Danom 15.01.2020 nakon 29 godina napustio sam članstvo HDZ-a. Kako bih samostalno u budućnosti nastavio sa radom za boljitak našeg grada, ostajem vijećnik u GV-u Samobora ali kao nezavisni vijećnik. Mjesto predsjednika kluba moje sada već bivše stranke prepuštam vijećniku kojeg imenuje vodstvo stranke. Nastavno navedenom prepuštam i svoje mjesto člana Međustranaćkog vijeća, dok ostajem član odbora za financije pri GV-u Samobora. Nadam se da će moje aktivnosti u radu vijeća dati doprinos boljim odnosima i donošenju kvalitetnih odluka na korist svih građana Samobora.”

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.