“Potpuni stranci” oduševili i treći put!

16. siječnja 2020.
Komentari isključeni
838 Pregleda

Samoborski PAX, amatersko kazalište POU Samobor, treći put privuklo je, u srijedu, 15. siječnja, u gradsku kino dvoranu publiku željnu uvjeriti se da je njihova najnovija predstava uistinu onako dobra kao što je kružio glas nakon premijerne izvedbe u studenom i reprize početkom prosinca.
Podsjetimo, predstava “Potpuni stranci” nastala je u režiji samih PAX-ovaca nakon što su prije godinu-dvije ostali zaintrigirani filmom Paola Genovesea “Perfetti sconosciuti”. U filmu tri para i jedan samac, dugogodišnji prijatelji, odluče vrijeme prikratiti, pokazat će se, opasnom igrom – otvorenim uvidom u mobilnu komunikaciju tijekom večeri.

Na samoborskoj sceni ti su mobiteli također pokrenuli brojne zaplete, stavili na kušnju ljubavne i prijateljske odnose te otkrili brojne tajne. Glumačka postava i ovaj put bila je izuzetno uigrana: Anja Šintić, Vjekoslav Leonard Prčić, Jasmina Marić, Luka Solenički, Zvonimir Kufek, Ines Ibrišević, Aleksandra Keresman i Mirta Bujan svih su 70ak minuta predstave držali publiku zainteresiranom i spremnom na adekvatnu reakciju što je na kraju i potvrđeno dugotrajnim pljeskom.

Buduće izvedbe “Potpunih stranaca”, takva je želja, trebale bi biti vezane uz gostujuće nastupe: na županijskoj smotri amaterskog kazališta, domaćim festivalima, a za vjerovati je i nadati se prezentaciji ove sjajne predstave i na državnoj smotri.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.