U Svetoj Nedelji otvoren ured LAG-a Sava

14. siječnja 2020.
Komentari isključeni
493 Pregleda

Jutros je s radom započeo ured Lokalne akcijske grupe Sava u Svetoj Nedelji. Početku rada ureda nazočili su predsjednik LAG-a Sava Krunoslav Znika, zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje Davor Nađi, viša savjetnica za gospodarstvo i projekte Grada Svete Nedelje Martina Fabijan, stručna suradnica LAG-a Sava Marijana Jurak te uime Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva Ministarstva poljoprivrede Marijan Mavračić.

Predsjednik LAG-a Sava tom je prigodom istaknuo kako će ured biti na usluzi svim poljoprivrednicima s područja Svete Nedelje, ali i Samobora i Stupnika. Zamjenik svetonedeljskog gradonačelnika Davor Nađi također vjeruje da će ured LAG-a Sava i poljoprivredna savjetodavna služba biti od velike pomoći svim poljoprivrednicima, posebice na provedbi projekata vezanih uz ruralni razvoj, pa je istaknuo kako je otvaranjem ureda LAG Sava svoj rad i djelovanje približio građanima.

Lokalna akcijska grupa Sava, počevši od danas, 14. siječnja, svakog će utorka imati uredovni dan u Svetoj Nedelji. Za poljoprivrednike i druge zainteresirane za provedbu projekata ruralnog razvoja djelatnici LAG-a bit će na raspolaganju u prostorijama Ministarstva poljoprivrede, odnosno Savjetodavne službe, na adresi Marijana Stilinovića 17, Sveta Nedelja u vremenu od 8 do 15 sati.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.