Bregana za Vukovar

8. siječnja 2020.
Komentari isključeni
406 Pregleda

Osnovna škola Milana Langa iz Bregane poziva sve učenike, roditelje i građane, koji mogu i žele pomoći, na prikupljanje humanitarne pomoći za najsiromašnije vukovarske obitelji. Najpotrebnije stvari su: ulje, mlijeko, dvopek, tjestenina, brašno, konzerve (paštete, mesni naresci, gotova jela), higijenske potrepštine (sapun, pasta za zube, deterdženti za pranje suđa i rublja, higijenski ulošci, toaletni papir, britvice za brijanje, kreme za ruke).

Pomoć će se prikupljati u školi u Bregani do ponedjeljka, 13. siječnja. Sve prikupljeno učenici osmih razreda, koji idu na dvodnevnu terensku nastavu 15. i 16. siječnja, dostavit će Socijalnoj samoposluzi u Vukovaru koju vodi Humanitarna udruga Duga. Udruga prikuplja i dijeli donirane namirnice i higijenske potrepštine najugroženijim vukovarskim obiteljima kojih je trenutno oko 640.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.