Krčevina Klab osvojila Tri kornera – penal

7. siječnja 2020.
Komentari isključeni
1.096 Pregleda

Nakon 10 natjecateljskih dana i 135 odigranih utakmica, jučer je u školskoj sportskoj dvorani u Bregani završen 52. tradicionalni turnir “Tri kornera – penal” u organizaciji Nogometnog kluba Bregana. Zadnjeg dana turnira za pobjedničko mjesto borile su se ekipe u kategorijama seniora, juniora i kadeta.

Finalna utakmica seniora bila je vrlo napeta, a u njoj su snage odmjerile ekipe Krčevina Klab i Igo-Mat. Regularni dio susreta završio je 3:3, a pobjednik je odlučen nakon izvođenja penala. Bolje se snašla ekipa Krčevina Klab i konačnim rezultatom 6:5 zasluženo osvojila ovogodišnji naslov pobdjenika. U utakmici za 3. mjesto ekipa Kaj K pobijedila je ekipu Bekament – Treneri rezultatom 6:4. Najbolji strijelac ovogodišnjeg izdanja seniorskog dijela turnira je Filip Mršić iz ekipe Krčevina Klab s 15 pogodaka, a najbolji igrač Mladen Matijaščić iz ekipe Igo-Mat.

U kategoriji juniora prva je ekipa Profesionalni Amateri, drugi NK Zrinski 1, a treći DNG. Najbolji strijelac je Borna Radovanić s 13 pogodaka, a najbolji igrač Tomislav Jurić, obojica iz ekipe Profesionalni Amateri.

U kategoriji kadeta prvo mjesto osvojila je ekipa CB Aranea, drugo Fuki i prijatelji – Klesarstvo Otmačić, a treće ekipa Intelektualci i Fićo. Najbolji strijelac i među kadetima je Borna Radovanić s 11 pogodaka, a najbolji igrač Nikola Regović, obojica iz ekipe CB Aranea. (fotografije preuzete s Facebook stranice NK Bregana)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.