Malonogometaši Buffeta Gradna osvojili 58. Trofej grada Samobora!

6. siječnja 2020.
Komentari isključeni
2.655 Pregleda

Utakmicama završnice natjecanja u kategorijama veterana, mjesnih odbora i seniora, u subotu je završen 58. Trofej grada Samobora. Najviše razloga za slavlje na kraju su imali malonogometaši Buffeta Gradna koji su u finalu bili bolji od momčadi Centroplinomont Keraterm i tako podigli trofej pobjednika najstarijeg malonogometnog natjecanja u Hrvatskoj. Nakon što je u regularnom dijelu utakmice završilo 2:2, prišlo se izvođenju penala u kojima su uspješniji bili igrači Buffeta Gradna sa 3:2. Strijelci u finalu bili su Drempetić i Đaković za Gradnu, a Bandić i Glasnović za Keraterm.

Dodijeljena su i priznanja najboljim pojedincima seniorskog turnira. Najbolji strijelac malonogometnog turnira u konkurenciji seniora je Ivan Blažević, najbolji igrač je Tomislav Haramustek, a najbolji vratari su Patrik Prša i Vedran Pušec.
U utakmici za 3. mjesto bilo je također neizvjesno, a pobjeda i osvajanje 3. mjesta pripalo je momčadi Transporti Gorenc nakon 2:2 u regularnom djelu pa boljeg izvođenja penala tako da je 4. mjesto pripalo momčadi Caffe bara Labirint.
Nagrade najboljima uručila je tajnica Samoborskog sportskog saveza Marijana Radek.
U veteranskoj konkurenciji sudjelovako je 11 momčadi, a slavio je Karcher centar Brišar ispred Cafe bara Bull Klanjec te Geoeksperta i momčadi Poma Mont. Najbolji vratar ovog dijela Trofeja grada Samobora je Mario Anušić, a najbolji strijelac i igrač u veteranskoj konkurenciji je Dario Skoko sa 7 pogodaka.
Na 58. Trofeju grada Samobora nastupilo je čak 47 momčadi u dvije konkurencije, seniorskoj i veteranskoj, 510 igrača sudjelovalo je u borbi za osvajanje najstarijeg hrvatskog dvoranskog turnira u malom nogometu i pri tom su postigli 190 pogodaka, a dvoranu je pohodilo gotovo 1000 gledatelja.
foto: Nenad Vrhovčak

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.