U subotu veliko finale 58. Trofeja grada Samobora!

3. siječnja 2020.
Komentari isključeni
1.350 Pregleda

Nakon jučerašnjih utakmica došlo se do same završnice najstarijeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj, “Trofeja grada Samobora”.
Evo rezultata: Art Decor – Caffe bar Bull Klanjec 2:3, Autoinvictus – Geoekspert 0:3, Transporti Gorenc – Župa svete Anastazije 2:1, Malonogometni klub Gornja Zdenčina – Buffet Gradna 0:2, Malonogometni klub MC Plus – Cafe Bar Labirint 1:2, Centroplinomont Keroterm – Tennessee B7 2:1 nakon 1:1 u regularnom dijelu, Transporti Gorenc – Buffet Gradna 2:3 nakon 1:1 u regularnom dijelu te Caffe bar Labirint – Centroplinomont Keroterm 1:3.
Finalni dan na rasporedu je sutra u Sportskoj dvorani Samobor, a tijekom njega će biti odigran i takozvani “Final four” malonogometnih turnira mjesnih odbora grada Samobora, koji su se odvijali prošlog proljeća i ljeta pa seniorska polufinala počinju u 13 I 15 sati, a završni susret u 17.
U 14 sati igraju HAŠK – Pogla Mont, a u 16 Caffe Bar Bull – Geoekspert.
Susret za 3. mjesto u konkurenciji veterana na rasporedu je u 18 sati, a veteransko finale u 19.
Završnica seniorskog turnira počinje u 20 sati susretom za 3. mjesto, a veliko finale 58. Trofeja grada Samobora na rasporedu je sutra u 21 sat.
Svi posjetitelji koji dođu na utakmice, osim samog uživanja u malom nogometu, mogu se nadati I vrijednim nagradama u pratećoj tomboli.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.