Samobor među prvim gradovima u Hrvatskoj dočekao Novu godinu!

31. prosinca 2019.
Komentari isključeni
3.547 Pregleda

Sretnu novu godinu uz šampanjac otvoren u podne brojnim građanima i posjetiteljima na Trgu kralja Tomislava poželio je samoborski gradonačelnik Krešo Beljak, a na pozornici su mu se pridružili njegov zamjenik Željko Stanec, dožupan Hrvoje Frankić i direktorica Turističke zajednice grada Samobora, Martina Paladina.

Tako je Samobor među prvim gradovima u Hrvatskoj dočekao Novu godinu, a s obzirom na veliku posjećenost i ove se godine podnevni doček pokazao kao pun pogodak.

Za odličnu atmosferu na dupkom punom Trgu i dalje brine grupa Gea tako da ste i dalje dobrodošli na podnevni doček. Prije nastupa grupe Gea publiku je glazbenim ritmovima zagrijao DJ eM Bee, a na pozornici su se predstavile i najmlađe plesačice Športskog plesnog kluba Samobor, koji je jedan od inicijatora organiziranja dočeka Nove godine u podne.

Program ponoćnog dočeka počinje u 22 sata, uz nastup grupe Krivi smjer, besplatno kuhano vino te atraktivni vatromet Mirnovec Pirotehnike.

Sve posjetitelje na ponoćni doček pozvali su i gradonačelnik Krešo Beljak i direktorica TZ Samobor Martina Paladina.

Radi podnevnog dočeka nove godine, do 15 sati privremeno je zabranjeno prometovanje Trgom kralja Tomislava od raskrižja sa Šmidhenovom do raskrižja s Perkovčevom ulicom, Perkovčeva ulica od raskrižja s Langovom do Trga kralja Tomislava, Ulica svete Ane od Trga do ulice Franza Liszta te Jurjevska ulica. Ista regulacija prometa vrijedit će i od od 22 sata pa do 1 poslije ponoći, a zbog ponoćnog dočeka Nove godine.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.