Samobor ponovno priprema dvostruki doček 2020. godine

30. prosinca 2019.
Komentari isključeni
3.313 Pregleda

U našem se gradu priprema, kao i prijašnjih godina, dvostruki doček Nove godine.

Bogat novogodišnji program na glavnom gradskom trgu počet će na staru godinu u 10 sati i 15 minuta, a građane i sve posjetitelje tijekom podnevnog dočeka zabavljat će grupa Gea i DJ eM Bee.

Doček u ponoć počinje u 22 sata, uz nastup grupe Krivi smjer. Kao i svake godine, u novu 2020., Samobor će ući uz ritam valcera i atraktivni vatromet. Uz puno dobre glazbe posjetitelji će moći uživati i u besplatnom kuhanom vinu.

Radi dvostrukog dočeka nove godine, u utorak će od 10 do 15 sati te u noći s utorka na srijedu, od 22 sata pa do 1 poslije ponoći, privremeno biti zatvoren promet i to Trgom kralja Tomislava od raskrižja sa Šmidhenovom do raskrižja s Perkovčevom ulicom, Perkovčeva ulica od raskrižja s Langovom do Trga kralja Tomislava, Ulica svete Ane od Trga do ulice Franza Liszta te Jurjevska ulica.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.