Hakl u centru

28. prosinca 2019.
Komentari isključeni
653 Pregleda

Budući da smo na badnjak preskočili naš redoviti tjedni Športofon, ovu specijaliziranu tematsku emisiju emitirali smo jučer, u petak, 27. prosinca. Okosnica su joj bili haklerski turniri.

O tijeku 58. Trofeja grada Samobora, u organizaciji Nogometnog kluba Samobor, razgovarali smo s predstavnikom ekipe organizatora, Damirom Dragozetom.

O početku 52. izdanja malonogometnog turnira Tri kornera – penal u Bregani više smo doznali od predsjednika Nogometnog kluba Bregana Gorana Grdinića.

Odvijanje ovogodišnjeg skraćenog Zimskog sportka za samoborske i svetonedeljske osnovce i školarce dočarao nam je tajnik Školskog športskog saveza Samobora i Svete Nedelje Zdravko Frajt.

Osvrnuli smo se i na redovitu plansku godišnju skupštinu Samoborskog športskog saveza, a emisiju smo završili s nekoliko vijesti, mahom iz borilačkog sporta.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.