Zimski sportko – od klizanja preko malog nogometa do odbojke i graničara

27. prosinca 2019.
Komentari isključeni
585 Pregleda

U sklopu Zimskog sportka, koji ove godine traje do 3. siječnja, klizanje na samoborskom klizalištu besplatno je za osnovnoškolce radnim danima u terminu od 13 do 14 sati i 30 minuta.

Danas je u Sportskoj dvorani Samobor nastavljen malonogometni turnir za srednjoškolske ekipe, a u dvorani škole Bogumila Tonija za one osnovnoškolske.

Uz mali nogomet, 2. i 3. siječnja u dvorani Osnovne škole Bogumila Tonija održat će se odbojkaški turnir mješovitih ekipa osnovaca, a u dvorani škole Milana Langa u Bregani turnir u graničaru.

Sportskih aktivnosti u tim danima, 2. i 3. siječnja, bit će i u dvorani Osnovne škole Mihaela Šiloboda u Svetom Martinu pod Okićem, Osnovnoj školi Rude te u sportskoj dvorani samoborskih srednjih škola.

Sudjelovanje u svim sportskim aktivnostima je besplatno, a organizator Zimskog sportka je Školski sportski savez Samobora i Svete Nedelje.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.