U Samoboru 70 biračkih mjesta

20. prosinca 2019.
Komentari isključeni
1.984 Pregleda

U nedjelju, 22. prosinca, održavaju se predsjednički izbori u Hrvatskoj. Građani će između 11 kandidata birati predsjednicu ili predsjednika države, a izbori u Samoboru provode se na 70 biračkih mjesta.

U odnosu na uobičajena biračka mjesta i biračka mjesta koja su bila određena na zadnjim izborima za Europski parlament u svibnju 2019. godine došlo je samo do promjene biračkog mjesta u naselju Poklek, te je isto određeno u kući Ljerke Živoder, Poklek 24, umjesto Lovačkog doma Grandovica, a broj biračkih mjesta povećan je sa 67 na 70 biračkih mjesta obzirom da su u Osnovnim školama Bregana, Rude i područnoj Osnovnoj školi Bogumil Toni u Mirnovcu formirana po dva biračka mjesta.

Biračka mjesta će u nedjelju biti otvorena od 7 do 19 sati, a ako građani imaju kakva pitanja vezana za biračko mjesto, popis birača ili mogućnost glasanja, mogu se obratiti Gradskom izbornom povjerenstvu na broj telefona 33 78 194.

POPIS BIRAČKIH MJESTA U SAMOBORU

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.