Počela Samoborska božićna priča

14. prosinca 2019.
Komentari isključeni
532 Pregleda

Jutros je otvoren adventski program u Samoboru. Nazvan je Samoborska božićna priča, a odvija se na središnjem gradskom trgu. U 14 kućica tamo se mogu kupiti autohtoni samoborski proizvodi, a u gastro ponudi pronaći kobasice, kuhano vino, kuhani gin i još puno toga. Čim je sunce bar malo zagrijalo, tako da se može posjediti i na nekoj od zimskih terasa na otvorenom, povećala se gužva ispred kućica.

Tijekom ovog i idućeg vikenda posjetitelji će moći uživati i u koncertima. Danas, u subotu, 14. prosinca od 17.30 nastupa Vjeko V Acustic band, a od 20 sati bend Sn Tn Tn. Sutra, u nedjelju, 15. prosinca, od 10 do 12 sati svirat će i pjevati Duo Rea&Martin, a od 17 do 19 sati bend AnaBGood.

Za naše najmlađe sugrađane i sve naše goste organiziran je dječji program u božićnoj kupoli, popularnoj Špelunkici gdje je toplo i ugodno, a pod budnim okom tete Željke, mama i tata, djeca se odlično zabavljaju. Svakog dana, sve do 22. prosinca, očekuje ih mnoštvo sadržaja: prigodne radionice priča, predstave i filmske projekcije, a ulaz je slobodan.

Samoborska božićna priča radnim danom i nedjeljom otvorena je od 10 do 19, a subotom od 10 do 21 sat.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.