Ove će zime Samobor ispričati novu božićnu priču

12. prosinca 2019.
Komentari isključeni
1.162 Pregleda

Od 14. do 31. prosinca na središnjem samoborskom trgu pričat će se Samoborska božićna priča, svojevrsni nastavak na već tradicionalni Samoborski božićni sajam.

Ni ovog se prosinca nije odustalo od provjerene i prepoznatljive ponude autohtonih samoborskih proizvoda. Licitari, med, kolači, bermet, kupinovo vino, rakije i likeri te niz prigodnih poklona naći će se u 14 kućica na Trgu kralja Tomislava, a Samoborci i posjetitelji moći će ovdje uživati i u blagdanskoj gastro ponudi: kobasicama, kuhanom vinu, ali i kuhanom ginu.

Subote, 14. i 21. prosinca rezervirane su za koncerte samoborskih bendova, u subotu 14. prosinca na Trg dolazi bend Preko Nišana, a 21. prosinca pozornicu zauzima SnTnTn.
I nedjeljama nas očekuje bogat glazbeni program, 15. prosinca na Trgu nas očekuje nastup Dua Rea&Martin te benda AnaBGood. 22. prosinca čeka nas nastup KUDa Trešnja Okićka, duhovna glazba u izvedbi Samoborke Ane-Marije Šarić i na kraju nastup ženskog ansambla Strauss.

Za najmlađe sugrađane i sve goste organiziran je bogat dječji program u Božićnoj kupoli, od milja zvanoj Špelunkica. Svakog dana od 14. do 22. prosinca očekuje ih bogat program: prigodne radionice pričanja priča, predstave i filmske projekcije. A ono najbolje – ulaz na sve je slobodan.
Djed Božićnjak i njegov vjerni pomoćnik, vilenjak Zvonček ni ove godine neće zaboraviti malene Samoborce jer nam na Badnjak u 10:30 sati stižu na Trg kralja Tomislava.

Ovaj bogati program završava dvostrukim dočekom Nove godine, onim u podne kada će nas zabavljati grupa Gea i DJ eM Bee, te naravno u ponoć, uz zabavnu glazbu grupe Krivi smjer i tradicionalni vatromet pirotehnike Mirnovec.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.