Najnovije
Šatorovanje na Velikom Lovniku (7. kolovoza 2020. 13:09)
Samoborci bolji i od Vrapča (6. kolovoza 2020. 15:16)
Problemi s glomaznim i biootpadom (6. kolovoza 2020. 13:00)
Nove doze krvi (6. kolovoza 2020. 09:52)
Isplata mirovina od 7. kolovoza (6. kolovoza 2020. 09:32)
Kristovo trpljenje kao put spasenja (5. kolovoza 2020. 22:45)
Motokros, nogomet, trčanje… (5. kolovoza 2020. 12:39)

Kako unaprijediti razvoj i kvalitetu nogometa u Samoboru?

12. prosinca 2019.
Komentari isključeni
1.330 Pregleda

Na inicijativu Samoborskog športskog saveza u utorak 10. prosinca, održan je sastanak predstavnika nogometnih klubova grada Samobora s predstavnicima Samoborskog športskog saveza i Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije na temu unapređenja razvoja i kvalitete nogometa na području grada.
Na sastanku je vladalo konstruktivno i pozitivno ozračje u raspravi u kojoj su sudjelovali svi predstavnici klubova, a sve u svrhu bolje suradnje između klubova i dizanja kvalitete rada u svim klubovima. Također, raspravljalo se o statusu klubova, nogometnoj sportskoj infrastrukturi i ostalim problemima koji muče klubove.

Po završetku rasprave postavljeni su zadaci pred predstavnike klubova, a sljedeći sastanak je dogovoren poslije Nove godine.

Sastanku su nazočili predsjednik Samoborskog športskog saveza Miro Kelečić, potpredsjednik SŠS Dragutin Marović, tajnica SŠS Marijana Radek, tajnik Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije Mario Makarun, predsjednik NK Samobor Ivica Karoglan i voditelj škole nogometa Damir Dragozet. Predstavnici NK Zrinski bili su zamjenik predsjednika Mario Vlahović i Mladen Vlahović ujedno i član Izvršnog odbora SŠS.

Nogometni klub Breganu predstavljali su zamjenik predsjednika Marko Noršić i Antonio Biondić, a NK Klokočevac predsjednik Krunoslav Vrbančić i tajnik Danijel Sokolović.
Ispred NK Rakov Potok svoj doprinos raspravi dao je predsjednik Ivan Babić kao i ispred NK Galgovo predsjednik Damir Žitković.

Tajnik Zdravko Šprajc i Mario Antunović dali su obol ovoj raspravi ispred NK Samoborski Otok.
Na kraju sastanka svi učesnici su pozdravili ovu inicijativu sastanka i vjeruju da će ubuduće ovakve rasprave dati pozitivan pomak u suradnji klubova, napretku, razvoju i unapređenju kvalitete nogometa u Samoboru.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.