Najnovije

Pet novih streličarskih medalja

10. prosinca 2019.
Komentari isključeni
503 Pregleda

Samoborski streličari bili su iznimno uspješni u nedjelju na dvoranskom turniru u Sisku. Nastupilo je dvanaest Samoboraca, a čak ih je pet osvojilo medalje.

U najmlađoj kategoriji, za djecu do 12 godina, Vito Devčić i Ante Crnjac osvojili su peto i šesto mjesto u klasi zakrivljenog luka, a u klasi složenog luka Vedran Jelača je bio prvi.

U kategoriji do 14 godina Luna Pađan osvojila je prvo mjesto, a Mihael Srebren bio je šesti u klasi zakrivljenog luka, dok su Talia Valentak i Vigo Mikola osvojili prvo i treće mjesto u kategoriji složenog luka.

Ostali predstavnici u klasi zakrivljenog luka bili su Patricija Belak i Hana Gudlin Mičić, koje su osvojile 5. i 6 mjesto u kategoriji kadeta i Igor Jandrečić, koji je osvojio 9. mjesto u seniorskoj kategoriji.

Za seniore su u klasi složenog luka pucali i Zlatko Pentek, koji je osvojio drugo i Gordan Jelača, koji je bio četvrti. (foto: Georgij)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.