Najnovije

Ispit za nove pojaseve

9. prosinca 2019.
Komentari isključeni
632 Pregleda

Zimski rok ispita za dječje pojaseve IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska za klubove Domenica Sveta Nedelja i Fortis Samobor, održan je u subotu u maloj dvorani Osnovne škole Vladimira Deščaka u Novakima.

U prvom dijelu odrađen je trening i ispit kandidata za dječje narančaste pojaseve, dok je u drugom dijelu održan ispit za više dječje pojaseve.

Dječji drugi narančasti položili su: Ciara Šćević, Mihael Maceković, Lucija Barać i Kiara Blagojević iz Domenice te Marta Palijaš, Marija Horvatinčić, Tea Franja i Eugen Hvizdak iz Fortisa.

Dječji plavi položili su Karla Šeget, Timon Narandžić Radović, Lukas Jurak, Patrik Katić, Laura Bućan i Donat Golubić iz Domenice.

Dječji drugi plavi položili su Julijana Golubić i Niko Stojanović iz Domenice te Filip Vlahović iz Fortisa.

Mladim karatašima Domenice i Fortisa sada predstoji subotnje natjecanje u Zagrebu u organizaciji Hrvatskog kyokushinkai saveza, a uz domaćinstvo Kyokushinkai kluba Mas. Oyama iz Gajnica.

Vladimir Sekelj

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.