Učenicama Magdaleni i Matei Juričić uručena Javna priznanja

5. prosinca 2019.
Komentari isključeni
868 Pregleda

Učenicama Magdaleni i Matei Juričić uručena Javna priznanja

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec danas je svečano primio učenice Magdalenu Juričić i Mateu Juričić povodom dodjele Javnih priznanja Grada Svete Nedelje.

Priznanje za izvanredan uspjeh za osvojeni šampionski trofej na Međunarodnom abakus natjecanju – Brainobrainfest 2019. održanom u Dubaiju, gradonačelnik Dario Zurovec uručio je Matei Juričić, a Priznanje za izvanredan uspjeh za osvojenu zlatnu medalju na Međunarodnom abakus natjecanju – Brainobrainfest 2019. održanom u Dubaiju, uručio je Magdaleni Juričić. Uz priznanja dodijeljena im je i novčana nagrada.

Brainobrain je program za razvoj kognitivnih sposobnosti i socijalne emocionalne inteligencije kod djece. Svrha programa je kvalitetni osobni razvoj, podizanje svjesnosti o moralnim i etičkim načelima te maksimalno poticanje i iskorištavanje svih mentalnih potencijala kod djece. Devetogodišnja Matea Juričić je na Brainobrainfest festivalu 2019. godine u svojoj kategoriji osvojila šampionski trofej i postavlila vrh rješivši u samo 3 minute 30 zadataka množenja i dijeljenja troznamenkastog s jednoznamekastim brojem, te 8 zadataka zbrajanja i oduzimanja više dvoznamenkastih brojeva. Sedmogodišnja Magdalena Juričić je u svojoj kategoriji osvojila zlatnu medalju riješivši zadatke zbrajanja i oduzimanja više jednoznamenkastih i dvoznamenkastih brojeva.

Gradonačelnik Dario Zurovec od srca je čestitao učenicama na postignutom uspjehu. „U ovim godinama postići tako zavidne rezultate izniman je uspjeh. Drago mi je vidjeti koliko se trudite i ulažete u svoje osobne rezultate i postignuća na području obrazovanja. Ali to nisu samo vaši uspjesi, to su i uspjesi roditelja koji vam nesebično pomažu da postignete toliko mnogo. Ovom prilikom i njima čestitam“ – rekao je gradonačelnik Dario Zurovec.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.