Na Natkov poziv ponovno se odazvali glazbenici velikih srca

5. prosinca 2019.
Komentari isključeni
1.748 Pregleda

U svom devetom izdanju, veliki humanitarni božićni koncert kojeg ustrajno organizira Natko Gaberc, ponovno je ispunio Sportsku dvoranu Samobor svima koji su se zaželjeli uživanja u sjajnom glazbenom programu, a pri tome učiniti i dobro djelo. Naime, sredstva od ulaznica i ove godine namijenjena su za dobrotvorne svrhe, konkretno, kako bi se pomoglo djelovanju Kuće za žrtve obiteljskog nasilja Caritasa Zagrebačke nadbiskupije i Judo klubu Profectus koji provodi program za djecu s posebnim potrebama te trenutno uređuje svoje nove prostorije.

Na poziv organizatora, našeg sugrađanina Natka Gaberca, u srijedu, 4. prosinca ponovno su odgovorili brojni glazbenici velikog srca: Željko Bebek, Magazin, Darko Domijan, Roko Blažević, Kvartet Gubec, Ančica Bošnjak Praunsperger, Ad hoc i orkestar Tamburaškog društva Ferdo Livadić. Jedino je Mila Elegović svoj dolazak, silom prilika, morala otkazati zbog prometne nesreće.

U programu koji je bio sastavljen na način da su u njemu mogle uživati sve generacije, čulo se lijepih domaćih pjesama iz prošlosti, vječnih hitova kao i novih uspješnica, a svojim pjevačkim umijećem okupljene su oduševile kako mlade pjevačke snage, tako i sjajni pjevački asevi i legende hrvatske glazbene scene.

Sat i 45 minuta programa brzo je prošlo u dobroj atmosferi, a Natko Gaberc, uz zahvalu svima na odazivu, kako glazbenim gostima tako i posjetiteljima, najavio je za dolazeću godinu i posebno izdanje ovog humanitarnog koncerta kojim će biti obilježeno deset uspješnih godina samoborskog glazbenog druženja.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.