Uz velika srca trkom kroz emisiju od sporta do sporta

4. prosinca 2019.
Komentari isključeni
548 Pregleda

Središnja tema ove emisije bio je reportažni osvrt na šestu po redu humanitarnu akciju “Velika srca trče” u organizaciji Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor, s rekordnim brojem sudionika i rekordnim iznosom novčane pomoći prikupljene za štićenike Udruge Nova budućnost.

Osvrnuli smo se i na aktualne rezultate u borilačkim sportovima, posebice na prvenstva Hrvatske za različite uzraste u karateu i na značajne međunarodne turnire.

Govorili smo i o natječajima i javnim pozivima, Samoborskog športskog saveza za predlaganje kandidata za izbor sportaša godine i Zaklade Marina Čilića za dodjelu stipendija mladim nadarenim sportašima.

Trčanju smo se vratili kroz pregled rezultata i najavu novih utrka na Zimskoj trail ligi, a emisiju smo završili s rukometnim i nogometnim temama u odnosu na redovita prvenstvena ligaška kola u kojima nastupaju samoborski i svetonedeljski sportaši.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.