Objavljena lista samoborskih stipendista

4. prosinca 2019.
Komentari isključeni
1.310 Pregleda

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Samobora utvrdilo je prijedlog liste kandidata za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija u školskoj i akademskoj godini 2019./2020. Lista je u ponedjeljak objavljena na internetskoj stranici Grada Samobora, a kandidati za stipendiste imaju pravo podnošenja prigovora na prijedlog liste i to u roku od osam dana.

Ove godine Grad Samobor učenicima dodjeljuje 10 stipendija prema kriteriju izvrsnosti, 3 stipendije za mlade glazbenike i 30 stipendija prema socio-ekonomskom statusu, a studentima 15 stipendija prema kriteriju izvrsnosti, jednu mladim glazbenicima i 18 stipendija prema socio-ekonomskom statusu.

Učeničke stipendije iznose 600 kuna mjesečno, a studentske 1.000 kuna i dodjeljuju se za 10 mjeseci u godini.

Listu potražite na ovoj poveznici: https://www.samobor.hr/storage/upload/novosti/prijedlog_liste_kandidata_za_dodjelu_stipendija_ucenicima_i_studentima_grada_samobora_za_2019-20_105818.pdf

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.