Natječaj za dodjelu nagrada najboljima u sportu Samobora

2. prosinca 2019.
Komentari isključeni
618 Pregleda

Samoborski športski savez raspisao je natječaj za dodjelu nagrada i priznanja najboljim u sportu Grada Samobora za 2019. godinu. Sportske udruge svoje prijedloge mogu podnijeti do 20. prosinca, a tekst natječaja, pravilnik kao i obrasci objavljeni su na web stranici Samoborskog športskog saveza www.samobor.hr/sportski-savez.

Proglašenje najboljih sportskih ekipa, sportaša i sportskih djelatnika grada Samobora održat će se u veljači naredne godine. Vrednovanje prispjelih nominacija i prijedlog najboljih obaviti će od Izvršnog odbora Saveza imenovana Komisija od 5 članova odabranih iz redova, uglednih sportskih i javnih djelatnika, sportaša, istaknutih stručnjaka iz područja sporta, sportskih novinara i članova Izvršnog odbora. Prijedlog Komisije ide na potvrđivanje i usvajanje Izvršnom odboru.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.