“Solidarnost na djelu” i “buvljak” u adventu

28. studenoga 2019.
Komentari isključeni
363 Pregleda

Sljedeće tri subote, 30. studenog te 7. i 14. prosinca, volonteri Gradskog društva Crvenog križa Samobora prodavat će na štandu na Trgu kralja Tomislava dječje likovne radove nastale u Ljetnom kampu Crvenog križa u Selcu, a sve u sklopu akcije Solidarnost na djelu 2019. Uz slike, građani će moći kupiti i novčani bon u vrijednosti od 5 kuna, a sav prihod od ove akcije usmjeren je za novo ljetovanje djece slabijeg socijalnog statusa u sljedećoj, 2020. godini. Štand Crvenog križa dolazeće će subote biti otvoren od 12 do 15 sati, a u prosincu od 9 do 12 sati.

Uz ovu akciju, samoborski Crveni križ će, kao i lani u adventu, prirediti svojevrsni “buvljak” na trgu kod glavne gradske pošte s ponudom raznih odjevnih predmeta. “Buvljak” će biti otvoren u subotu, 7. i 14. prosinca u prijepodnevnim satima.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.