Održan svečani prijem povodom dodjele Javnih priznanja Grada Svete Nedelje

27. studenoga 2019.
Komentari isključeni
423 Pregleda

Udrugama Oldtimer klubu Stari kotači, Športskom ribolovnom društvu Sloga Orešje te Judo klubu Sakura danas je na svečanom prijemu u Gradskoj vijećnici Javna priznanja Grada Sveta Nedelja dodijelio svetonedeljski gradonačelnik Dario Zurovec.

Temeljem Odluke gradonačelnika Zahvalnica Grada Svete Nedelje dodijeljena je Udruzi Auto Moto Oldtimer Klub Stari kotači, za sveukupni rad i zasluge u promicanju sporta na području Grada Svete Nedelje, a osobito za ostvarene rezultate istaknutih članova Andree Weber i Dominika Janeša tijekom 2019. godine. Uz Zahvalnicu Grada dodijeljena je i novčana nagrada u iznosu od 3.000,00 kuna.

Zahvalnica Grada Svete Nedelje dodijeljena je Športsko-ribolovnom društvu „Sloga“ Orešje za sveukupni rad i zasluge u promicanju sporta i ribolovnog turizma na području Grada Svete Nedelje, a osobito za ostvarene rezultate istaknutih članova Daniela Vignjevića i Siniše Pavlinića tijekom 2019. godine, koji su se s osvojenim trećim mjesto na državnom prvenstvom u ribolovu pastrvskog grgeča kvalificirali za sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu 2020. godine u SAD-u. Uz Zahvalnicu Grada udruzi je dodijeljena i novčana nagrada u iznosu od 3.000,00 kuna.

Zahvalnica Grada Svete Nedelje dodijeljena je i Udruzi Judo klub Sakura za sveukupni rad i zasluge u promicanju sporta na području Grada Svete Nedeljem kao i za mnogobrojne ostvarene uspjehe članova tijekom godine. U pogledu ostvarenih rezultata, posebna zahvala upućena je istaknutim trenerima Jasni Jurmanović i Karlu Lackoviću. Uz Zahvalnicu Grada Judo klubu Sakura dodijeljena je i novčana nagrada u iznosu od 4.000,00 kuna.

Uz gradonačelnika Darija Zurovca nagrađenima je čestitala te sve najbolje u daljnjem radu poželjela zamjenica gradonačelnika Marija Hršak.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.