Mato Čičak iz HDZ-a novi je predsjednik Županijske skupštine Zagrebačke županije

27. studenoga 2019.
Komentari isključeni
644 Pregleda

Mato Čičak iz HDZ-a novi je predsjednik Županijske skupštine Zagrebačke županije – odlučeno je na današnjoj sjednici na kojoj je Čičak izabran s 32 glasa za, 1 protiv te 10 suzdržanih. Na funkciji predsjednika Županijske skupštine Čičak će zamijeniti dosadašnjeg predsjednika Damira Mikuljana , također iz HDZ-a.

Zahtjev za smjenu Mikuljana podnijeli su zastupnici HDZ-a u Skupštini Zagrebačke županije, potpomognuti koalicijskim partnerima (HSU, HNS i Klub vijećnika „Stjepan Kožić-nezavisna lista“ ).

„Zahvaljujem se na podršci, zahvaljujem se prethodnom predsjedniku Skupštine na svemu što je radio za Zagrebačku županiju. Uvjeren sam da ćemo svi zajedno uspjeti napraviti projekte koje smo si zadali u predstojećih godinu i pol mandata“, izjavio je Mato Čičak nakon imenovanja.

Foto: preuzeto s www.rugvica.hr/nacelnik

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.