Samoboru i treći poraz u nizu

25. studenoga 2019.
Komentari isključeni
644 Pregleda

U 8. kolu Prve hrvatske lige za košarkaše, momčad Samobora upisala je i 3. poraz u nizu pa sad već možemo govoriti o crnoj seriji. Nakon nesretnog domaćeg poraza od Bosca i prošlotjednog gostujućeg poraza od Pule ovaj put je pred “risovima” bila Cedevita Junior, momčad koja igra toplo-hladnu sezonu. Tako su gosti u Samobor stigli s omjerom pobjeda i poraza 3-4, ali su na najbolji način iskoristili drugu utakmicu Samoboraca bez Luke Žorića i slavili sa 74:90. Već na poluvremenu bilo je jasno da se stvari ne kreću u dobrom smjeru jer je Samobor primio 52 koša uz 36 zabijenih, a iako su “risovi” treću četvrtinu okončali sa 23:19, do kraja susreta nisu uspjeli smanjiti zaostatak.
Za Samobor su dvoznamenkasti u broju koševa bili Josip Škara i Nikola Ivanković sa po 16 te Lovro Mandalinić sa 15 i Bruno Levanić Kutni sa 12 koševa. Kod gostiju Matej Bošnjak i Petar Ogrizović sa 18, odnosno 15 koševa predvodili su momčad Cedevite Junior.
U ostalim susretima 8. kola: Universitas – Zapruđe 84:70, Ribola Kaštela – Omiš Čagalj Tours 95:85, Bocso – Pula 81:57, Rudeš – Jazine Arbanasi 84:90 i Dubrovnik – Sesvete 77:72.
Na ljestvici Samobor i dalje drži visoko 2. mjesto no Jazine su otišle na 16 bodova, “risovi” su 13, a iza njih je društvo od 5 klubova sa 12 bodova koji čekaju na novi pogrešni korak Samobora: Dubrovnik, Bosco, Universitas, Pula i Cedevita Junior.
U 9. kolu koje se igra 7. prosinca Samobor gostuje kod Zapruđa.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.