Sveta Nedelja nagradila plesne udruge

20. studenoga 2019.
Komentari isključeni
460 Pregleda

Javna priznanja – zahvalnice grada Svete Nedelje danas je svetonedeljski gradonačelnik Dario Zurovec uručio Udruzi Twirling-mažoretni klub Sveta Nedelja i udruzi Balans Code. Objeudruge zahvalnice su zaslužile za sveukupni rad i zasluge u promicanju plesne umjetnosti na području grada Svete Nedelje i za ostvarene rezultate u plesnoj i natjecateljskoj sezoni 2018./2019.

Uz Zahvalnice grada Svete Nedelje, svakoj udruzi dodijeljena je i novčana nagrada u iznosu od 4 tisuće kuna.

Gradonačelnik Dario Zurovec istaknuo je kako je izuzetno ponosan na rad nagrađenih udruga, te pohvalio trud svih članica i njihovih trenera, koji nesebičnim odricanjem doprinose uspjehu u cjelini. „Iznimna mi je čast što sam ovdje danas s vama i što vas imam priliku nagraditi za sav trud koji ste postigli tijekom plesne i natjecateljske sezone. Drago mi je vidjeti da ste se pronašli upravo u toj grani umjetnosti – u plesu. Još jednom vam od srca čestitam te vam želim pregršt plesnih uspjeha i u predstojećoj sezoni“ istaknuo je gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec.

Nagrađenima je čestitala i zamjenica gradonačelnika Marija Hršak.

Rad udruga, ali i postignute uspjehe, predstavile su predsjednice Udruga Sanja Krapinec Barbaro (Balans Code) i Branka Beljak (TMK Sveta Nedelja) i tom prigodom zahvalile Gradu Svetoj Nedelje na praćenju njihovog rada i naravno na prepoznavanju postignutih uspjeha zbog kojih su i nagrađeni.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.