Otkrijte Samobor trčeći

20. studenoga 2019.
Komentari isključeni
369 Pregleda

Od sada Samobor možete upoznati trčeći uz SightRun aplikaciju i otkrivati grad na aktivan način, javljaju iz samoborske Turističke zajednice. SightRun je mobilna aplikacija koja spaja trčanje i turističko razgledavanje, a pripremljena je i posebna tura duga 6 kilometara.
To je kružna ruta koja započinje i završava na Trgu kralja Tomislava, kod zdenca, lagana je za trčanje i prepuna zanimljivih priča o lokalnim običajima, tradicijama, povijesti, hrani, atrakcijama i prirodnim fenomenima u okolici. Njih ćete i čuti zahvaljujući ovom audio trkačkom vodiču koji koristi GPS mobilnog uređaja na koji je instaliran.

Ako volite slušati svoju glazbu, prije početka ture u aplikaciju možete dodati svoje omiljene hitove koji će se izmijenjivati sa sadržajem iz ture. Sve ture dostupne su na engleskom i hrvatskom jeziku, a SightRun aplikacija dostupna je besplatno na Google Playu i App Storeu.

foto: TZGS

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.