Gabrek je Gabrek i bu na vek!

19. studenoga 2019.
Komentari isključeni
983 Pregleda

Kultna samoborska gastro lokacija, Krčma Gabreku 1929, danas obilježava svojih 90 godina djelovanja gastro-glazbenim vremeplovom kojeg su pripremili za sve svoje prijatelje i podupiratelje.

Na način na koji su najpoznatiji, uz dobru hranu i domaću, obiteljsku atmosferu, pred svoje su goste i danas rasprostrli jela bake Ivke, Lojzike, Micike, Štefanije, Marice i Marije u ambijentu kojeg su upotpunili glazbenim oblizekima uz nastup Tamburaškog sastava Samoborci, Đurđice Plaše Vujica, Marice Posilović, Ančice Bošnjak Praunseprger, Franje Sine Gluščića i Miroslava Živkovića.

Brojna poznata lica i danas su se odazvala pozivu četiri složne obitelji: Medved, Šintić, Bišćan i Paulić, koje nastavljaju tradiciju ove legendarne krčme pa su tako kod Gabreka viđeni glazbenici poput Vere Svobode, Đanija Stipaničeva i Jasmina Stavrosa, sportsko-novinarske legende Antun Samovojska i Ivica Blažičko, kao i brojni poznati Samoborci, a brojna lica još pristižu jer zabava je tek počela.

Detaljnije o obilježavanju 90 godina djelovanja ove institucije samoborskog ugostiteljstva govorimo u sutrašnjem Ritmu Grada te u nedjeljnoj emisiji Sjetva.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.