Najnovije
Zbor građana u Rakovom Potoku (23. siječnja 2020. 12:25)
“Risovi” poraženi u Omišu (23. siječnja 2020. 11:04)
Vincekovo na Ponikvi (22. siječnja 2020. 19:15)
Samobor je lepi varoš – Domaslovec (22. siječnja 2020. 17:12)
Top poduzetnik- upoznavanje i umrežavanje (22. siječnja 2020. 16:12)
Traži se zbog krađe (22. siječnja 2020. 15:57)

Skečeri s “Kaosom prije premijere” uveli publiku u Noć kazališta u Samoboru

16. studenoga 2019.
Komentari isključeni
329 Pregleda

Dnevno izdanje ovogodišnje Noći kazališta, Gradska knjižnica Samobor odradila je predstavom “Kaos prije premijere” na Dječjem odjelu Knjižnice. Dramska skupina GKS Skečeri i njihova voditeljica knjižničarka Blaženka Mavrić – Vadlja nižu predstavu za predstavom, a Kaos su premijerno izveli na Danima dramskog u svibnju 2019. U ovoj, drugoj po redu izvedbi, Skečeri su pokazali da su se dobro snašli u kaosu te da im je voditeljica odlično pogodila uloge i još jednom dokazala da je osim glumačkog talenta važno i druženje, prijateljstvo i dobra atmosfera iza pozornice.

Scenarij je za Kaos prije premijere napisala Nina Horvat, a predstava je duhovita i prikazuje strku, zbrku, uzbuđenje i nervozu dva sata prije premijere predstave Snjeguljica.
Repriza knjižničnog Kaosa bit će sutra, u nedjelju 17. studenoga, kad naši Skečeri gostuju u Bjelovarskom kazalištu.

Noć kazališta u Samoboru se nastavlja od 17 sati u Maloj dvorani Galerije Prica gdje mališani mogu uživati u koncertnom čitanju bajke “Vuk i sedam kozlića”, a u uzvedbi Teatra Poco Loco. Nakon pričaonice klince čeka i zabavna dramska radionica i posebno iznenađenje – pogled iza kazališnih kulisa!

Također danas od 17 do 20 sati, u predvorju kino dvorane, možete uživati u Čarima kazališta tj. oslikavanju lica kazališnom šminkom, fotografiranju kao i virtualnoj šetnji svjetskim kazalištima uz VR naočale.

U dvorani samoborskog kina svoju novu predstavu “Potpuni stranci” premijerno će večeras od 20 sati izvesti naše Amatersko kazalište PAX s početkom, no sve su ulaznice razgrabljene. Zato će iduća izvedba predstave biti 4. prosinca s početkom u 20 sati, također u kino dvorani, a besplatne karte možete podići na blagajni kina ili Pučkog otvorenog učilišta Samobor!

D.R.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.