Najnovije
Isključenja struje 4. i 5. lipnja (3. lipnja 2020. 18:26)
Samobor je lepi varoš – Stojdraga (3. lipnja 2020. 16:36)
Velik odaziv – hvala svima! (3. lipnja 2020. 13:50)
Radovi na samoborskim prometnicama (3. lipnja 2020. 13:01)
Kakva nas budućnost čeka? (3. lipnja 2020. 11:34)
Online edukacija za male iznajmljivače (2. lipnja 2020. 16:03)

Sklapanje ugovora na daljinu tema je nove tribine o zaštiti prava potrošača

15. studenoga 2019.
Komentari isključeni
414 Pregleda

Sklapanje ugovora na daljinu – tema je nove tribine za građanstvo koju Udruga za zaštitu potrošača Samobora priređuje s Pučkim otvorenom učilištem Samobor. Tribina će se održati u utorak 19. studenog od 19 sati, u Pop up kinu, a o sklapanju ugovora na daljinu i primjerima iz prakse govorit će Gordan Kulišić i Andro Marčev predstavnici HAKOM-a, Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti.

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) sa sjedištem u Zagrebu je nacionalna regulatorna agencija za obavljanje regulatornih i drugih poslova u okviru djelokruga i mjerodavnosti propisanih  Zakonom o elektroničkim komunikacijama, Zakonom o poštanskim uslugama i Zakonom o regulaciji tržišta željezničkih usluga. Uloga HAKOM-a je da zaštiti korisnike elektroničkih komunikacija, poštanskih i zaštita prava putnika u željezničkom prometu.

Predavanje je interesantno za sve građane koji se koriste elektroničkim komunikacijama i često imaju prigovore na brzinu obavljanja usluge, kao i na cijenu. Ovo je prilika da se upoznaju s mogućnostima rješavanja problema kao i mogućnostima zaštite od nepoželjnih posljedica prilikom potpisivanja ugovora s operaterima koji im isporučuju uslugu.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.