Noć kazališta u Samoboru

14. studenoga 2019.
Komentari isključeni
1.137 Pregleda

Noć kazališta obilježena će biti u subotu, 16. studenog, i u našem gradu, a program priređuje Pučko otvoreno učilište Samobor.

KINO SAMOBOR

Publika koja je na vrijeme nabavila ulaznice uživat će u premijeri predstave “Potpuni stranci” Amaterskog kazališta POU Samobor – PAX-a, u dvorani samoborskog kina s početkom u 20 sati.

Iduća izvedba predstave bit će 4. prosinca s početkom u 20 sati također u kino dvorani, a besplatne karte možete podići u kinu ili blagajni Pučkog otvorenog učilišta Samobor!

U subotu 16. studenog, od 17 sati u Maloj dvorani Galerije Prica mališani mogu uživati u koncertnom čitanju bajke Vuk i sedam kozlića, uz glazbu i ilustracije uživo, a u uzvedbi Teatra Poco Loco.

A nakon pričaonice klince čeka i zabavna dramska radionica i posebno iznenađenje – pogled iza kazališnih kulisa!

Također u subotu, 16. studenog od 17h do 20h u predvorju kino dvorane možete uživati u programu Čarima kazališta tj. oslikavanju lica kazališnom šminkom, fotografiranju kao i virtualnoj šetnji svjetskim kazalištima uz VR naočale.

ODJEL ZA DJECU I MLADE GRADSKE KNJIŽNICE SAMOBOR

Noć kazališta obilježit će i Odjel za djecu i mlade Gradske knjižnice i to predstavom GKS Skečera “Kaos prije premijere”. Predstava će biti izvedena u subotu, 16. studenoga u 10,30 sati na Odjelu za djecu i mlade, a više zna knjižničarka Blažena Mavrić Vadlja:

Scenarij je napisala Nina Horvat, a radi se o duhovitoj predstavi koja prikazuje strku, zbrku, uzbuđenje i nervozu dva sata prije premijere predstave Snjeguljica. Predstava je namijenjena osnovnoškolcima i ulaz je slobodan.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.