Zlatni pir Martina i Fanike Noršić

11. studenoga 2019.
Komentari isključeni
808 Pregleda

Fanika i Martin Noršić iz Vrhovčaka, svjedočili su protekle subote pred rodbinom i prijateljima kako se strpljenjem, tolerancijom, poštivanjem i ljubavlju može bit u dobrom braku 50 godina.

Fanika i Martin članovi su Društva svetog Izidora Seljaka udruge Ekosspiritus. Članovi ove udruge su, zajedno s rodbinom i prijateljima, u tradicionalnim nošnjama uveličali njihov zlatni pir i blagoslov te obnovu zavjeta pred dragim Bogom u kapeli svetog Vida na Vrhovčaku. Misno slavlje predvodio je samoborski kapelan Kristijan Tušek, a slavljenicima su svi poželjeli puno zdravlja i ugodnih zajedničkih trenutaka.

Ponosna Fanika Noršić fotografirala se sa svojom kćeri, unukom i praunukom, ali i sa svojom majkom, koja ju je sigurno uputila na to kako imati uspješan i dugovječan brak.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.