Za Nevu Gojković ekipno zlato i pojedinačno srebro

11. studenoga 2019.
Komentari isključeni
723 Pregleda

U Varaždinu se od petka do nedjelje održavalo Međunarodno stolnotenisko prvenstvo Varaždina. U petak su se igrali ekipni mečevi, a odličan rezultat je ostvarila Samoborka Neva Gojković, trenutno trećerangirana igračica Hrvatske, koje je, s Gracijom Kačevendom iz Stubičkih Toplica, desetom igračicom Hrvatske, uspjela u finalu pobijediti prvo i drugoplasiranu igračicu Hrvatske i osvojiti mlađekadetsku ekipnu zlatnu medalju.

U pojedinačnom mlađekadetskom dijelu natjecanja Neva Gojković je još jedanput pokazala dobru formu i završila natjecanje na drugom mjestu. Kadetski par Ana Znika i Lucija Krnić nije prošao skupinu, a u pojedinačnom dijelu Lucija Krnić i Lovro Škalac došli su do osmine finala, a Ana Znika do šesnaestfinala. Petar Znika je u juniorima stigao na korak do medalje i u četvrtfinalu izgubio od Zovka 3:1, koji je na kraju i osvojio juniorski turnir.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.