Bridž za martinje

11. studenoga 2019.
Komentari isključeni
647 Pregleda

Tradicionalni bridž turnir u povodu Martinja, organizirao je u subotu Športski bridž klub Samobor u svom sjedištu, u restoranu Samoborska oštarija. U konkurenciji 30-ak natjecatelja, sva tri prva mjesta osvojili su gostujući parovi iz Zagreba. Najbolji su bili Albert Bule i Zorana Vidić, drugo mjesto osvojile su Sanja Suman i Irena Rukavina, a treće opet mješoviti par Renata Bilušić i Bojan Ambrož. Uz čestitke pehare im je uručio predsjednik samoborskog kluba Ivo Glušćić. Čestitke predsjednika i igrača dobile su i najboljeplasirane članice Samobora, Vesna Kartelo i Sanja Zaradić.

U kalendaru natjecanja koja Športski bridž klub Samobor organizira ove godine, predstoji još Novogodišnji turnir – memorijal Gordana Borovčaka, koji će se održati u petak, 27. prosinca.

Diana Koller

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.