Zvonimir Bilić više nije trener Rudara!

8. studenoga 2019.
Komentari isključeni
1.334 Pregleda

Kako nas je obavijestio sportski direktor RK Rudara Dario Gaća trener seniorske ekipe, nekadašnji proslavljeni reprezentativac Hrvatske Zvonimir Bilić odstupio je s dužnosti nakon prošlotjednog prvenstvenog poraza u Čakovcu.

Iako je uprava kluba zagovarala njegov ostanak Bilić se ipak odlučio na odlazak jer nekolicina prvotimaca nije najbolje reagirala na njegove trenerske kritike poslije utakmice u Čakovcu. Bilić je nakon prespavane noći zaključio da neki od igrača više nemaju povjerenja u njegov trenerski rad i autoritet, pa se upravi zahvalio na suradnji.

Trenersku je dužnost sada preuzeo dojučerašnji Bilićev pomoćnik Tomislav Brnas koji će na klupi Rudara imati premijeru sutra u derbi utakmici 9. kola I HRL-sjever protiv drugoplasirane momčadi lige Osijeka, a koja se igra u Rude Areni.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.