Tri medalje za Samoborce iz Banja Luke

6. studenoga 2019.
Komentari isključeni
338 Pregleda

Na jednom od najjačih turnira u regiji, 7. Energija Grawe kupu u Banja Luci, sudjelovale su i karateke Karate kluba Samobor. Na turniru je nastupilo čak 1135 natjecateljica i natjecatelja iz 95 klubova iz 10 zemalja.

U vrlo jakoj i kvalitetnoj konkurenciji bez dobrih rezultata ni ovoga puta nisu ostali Samoborci. Državna prvakinja Iskra Majsec je u svojoj kategoriji osvojila srebrno odličje kod mlađih kadetkinja u katama, dok je godinu dana mlađi mlađi kadet Roko Vuksanović osvojio brončanu medalju. Vrhunski nastup u Banja Luci imao je kadet Ivan Terihaj u kategoriji do 70 kg, koji se morao zadovoljiti brončanom medaljom iako se stekao dojam da je trebao biti na višoj stubi pobjedničkog postolja.

Na korak do medalje su bili Nika Jelen kod juniorki u katama te juniori u borbama Dario Szel i Mislav Muheljić.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.