O svjetskom i hrvatskom karateu, olimpijskim igrama, košarci, rukometu i nogometu

6. studenoga 2019.
Komentari isključeni
489 Pregleda

Gost novog športofona bio je predsjednik Hrvatskog karate saveza, Samoborac Davor Cipek, a u razgovoru s njim osvrnuli smo se na nastupe naših hrvatskih karateka na Svjetskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore u Čileu, gdje je uz ostale nastupila i mlada samoborska nada, Dino Šimunec.

Nakon karatea kratkim reportažnim zapisom, popratili smo besprijekoran rezultatski niz samoborskih košarkaša u Prvoj hrvatskoj ligi te se osvrnuli na prvenstvena nadematanja samoborskih i svetonedeljskih sportaša, rukometaša i rukometašica u Prvoj hrvatskoj ligi – sjever i Drugoj hrvatskoj ligi – zapad te nogometaša u Četvrtoj hrvatskoj ligi – središte Zagreb, Jedinstvenoj županijskoj ligi i Prvoj županijskoj ligi.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.