Plesni klub Point iz Praga se vratio s 5 zlatnih medalja

4. studenoga 2019.
Komentari isključeni
229 Pregleda

Plesni klub Point iz Samobora proteklog je vikenda na međunarodnom natjecanju u Pragu, “Prague Dance Fest”, u konkurenciji brojnih europskih i svjetskih zemalja: Češke, Slovačke, Srbije, Poljske, Estonije, Njemačke, Italije, Rumunjske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Nepala, osvojio 5 zlatnih medalja i jedno 4. mjesto.

Plesni klub Point je tako još jednom u punom sjaju predstavio Grad Samobor, ali i Hrvatsku zajedno s plesnim klubom iz Umaga Blue Sun.

Osim brojnih zlata, koreografija “Thief” posebno je nagrađena i osvojila je besplatno sudjelovanje na jednom od budućih natjecanja u istoj plesnoj federaciji.

Na natjecanju je sudjelovalo 40 djevojaka iz PK Pointa koje se već 5 godina educiraju i naporno treniraju u klubu koji broji 390 članova i ove godine slavi 5.godišnjicu postojanja.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.