Najnovije

Prijave za gradske božićnice – do ponedjeljka, 4. studenog!

1. studenoga 2019.
Komentari isključeni
545 Pregleda

Nakon što je gotovo 1800 umirovljenika, osoba s invaliditetom i nezaposlenih hrvatskih branitelja preuzelo ove godine svoje uskrsnice, Grad Samobor obradovat će ih i božićnicom u povodu nadolazećeg blagdana, za što je u proračunu osigurano pola milijun kuna. Iznos božićnice ovisi o primanjima i socijalnom statusu osobe, a iznosi 200, 300 ili 500 kuna. Prijave onih čija su primanja do 2 tisuće kuna, moguće su još samo u ponedjeljak, 4. studenog, predajom ispunjenog obrasca koji se može preuzeti na porti Gradske uprave ili na službenoj Internetskoj stranici Grada Samobora www.samobor.hr.

Zajedno s ostalom dokumentacijom obrazac se i predaje na gradskoj porti na Trgu kralja Tomislava 5, u ponedjeljak do 17 sati i 30 minuta. Uz popunjeni obrazac potrebno je priložiti i presliku osobne iskaznice, odrezak od mirovine, presliku rješenja kojim se dokazuje kako je osobi utvrđeno postojanje ukupno priznatog invaliditeta od 80 posto na više te presliku rješenja ili potvrde kojima se potvrđuje kako osoba ima status hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata s minimalno 100 dana sudjelovanja u borbenom sektoru.

Isplata božićnica bit će u poslovnici FINE u Samoboru, u vremenu od 11. studenog do 14. prosinca.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.