Posebna regulacija prometa na blagdan Svih svetih

31. listopada 2019.
Komentari isključeni
359 Pregleda

Sutra je blagdan Svih svetih, ujedno i državni blagdan, pa je neradni dan. Katolička crkva sutra slavi sve svece, one već kanonizirane i one koji još nisu. Za katolike 1. studenoga nije dan za tugu, jer se tada slavi vječni život i svi oni koji su postali dio nebeske Crkve. Na blagdan Svih svetih prisjećamo se naših najmilijih koji više nisu među nama, pa obilazimo i uređujemo uz cvijeće i paljenje svijeća, njihova posljednja počivališta koja su mjesta naše zahvale i prisjećanja.

Kao i svake godine, na blagdan Svih svetih od 8 do 19 sati, u našem će gradu u blizini groblja na snazi biti posebna regulacija prometa. Ulica Svete Ane od raskrižja s Trgom kralja Tomislava do raskružja s Ulicom Franza Liszta bit će zatvorena za sav promet. Ulica Svete Ane bit će jednosmjerna od Bogdanovićeve ulice do ulice Franza Liszta , a u ulicama Franza Liszta i Ivana Trnskog bit će jednosmjerni promet iz smjera ulice Svete Ane prema Ulici Giznik. Iz Ulice Lešće na ulazu u Ulicu Svete Ane obavezan smjer bit će desno prema ulici Franza Liszta.

Kod gradskog groblja Otruševec zabranit će se zaustavljanje i parkiranje s lijeve strane kolnika, na dijelu raskrižja kod križa do kraja parkirališta na groblju.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.