Uspješno završena još jedna humanitarna akcija Volonterskog centra Kad bi svi…

30. listopada 2019.
Komentari isključeni
454 Pregleda

Volonterski Centar Kad bi svi… organizirao je tijekom ovog mjeseca, već petu uzastopnu godinu, na Trgu kralja Tomislava Humanitarni sajam knjiga. Donirane knjige prodavale su se tijekom tri vikenda, a sav prihod od prodaje namijenjen je za sufinanciranje školskog izleta “Škola u prirodi” djece iz Udruge Nova budućnost. Od voditeljice Volonterskog centra Vesne Jelinčić doznajemo kako je ukupno prikupljeno 8250 kuna što znači da je prodano ukupno 825 knjiga.

“Veliko hvala svima koji su donirali knjige, kao i svima koji su ih kupili i tako pomogli djeci iz Nove budućnosti. Hvala i svim volonterima koji su se uključili u ovu akciju, djelatnicama DM-a i RBA, Rotary clubu Samobor koji je omogućio da se po završetku cijelog događaja pospreme neprodane knjige koje se čuvaju za buduće akcije. Hvala i Radio Samoboru na kontinuiranom praćenju svih naših akcija u eteru i na internet portalima, a Gradu Samoboru na ustupanju štandova na nama najdražem “punktu” u gradu” – iistaknula je po zavšetku akcije Vesna Jelinčić.

“Pomoć Volonterskog centra Kad bi svi… puno nam znači i ovo nije prvi projekt kojim volonteri pomažu Novoj budućnosti” kaže voditeljica Udruge Nova Budućnost, Marija Udiljak koja je također zahvalila svima koji su sudjelovali u ovoj akciji naglasivši kako djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi ima puno te im je svaka pomoć dobrodošla kako bi se zadovoljile njihove životne potrebe.

Djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz Nove budućnosti pomoći će i svi koji u četvrtak, 31. listopada, dođu u Sportsku dvoranu Rude na humanitarnu rukometnu utakmicu. Naime, Rukometni klub Rudar tom će utakmicom obilježiti 60. obljetnicu postojanja, a u goste im dolazi Rukometni klub Nexe, koji je po kvaliteti drugi klub u Hrvatskoj. Sav prihod od prodaje ulaznica bit će doniran “Novoj budućnosti”. Zato dođite u što većem broju u četvrtak u 18 sati na humanitarnu utakmicu u Sportsku dvoranu Rude.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.