Bridž uz Dan grada

28. listopada 2019.
Komentari isključeni
385 Pregleda

U povodu Dana grada Samobora, Športski bridž klub Samobor organizirao je jučer otvoreni bridž turnir u restoranu Samoborska oštarija. U konkurenciji 19 parova, najbolji je bio mješoviti par Dubravka Penić i Darko Juzbašić. Drugo mjesto osvojio je muški par Ivo Gluščić i Darko Jesenšek, a treće također muški par Zoran Majerić i Mladen Mrvica. Na prigodnom domjenku potom su, u ugodnoj atmosferi i uz ukusne samoborske specijalitete, podijeljeni pehari najboljima.

Športski bridž klub Samobor planira nastaviti organizirati nove napredne tečajeve i tečaj za početnike. Sve informacije o upisu u klub i tečajevima potražite na www.sbksamobor.hr ili jednostavno dođite zaigrati bridž u prostorije kluba u restoranu Samoborska oštarija, utorkom i petkom od 18 sati i 30 minuta.

Diana Koller

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.